Főoldal > 100% fenntarthatóság

Küldetésünk a fenntarthatóság

A Faluvégi Hús prémium termékei a Faluvégi Hús ökoüzemében készülnek, ahol magyar földről, magyar munkaerővel állítjuk elő minőségi termékeinket. Az egyedi ízvilág és kiváló alapanyagok felhasználása mellett a környezetvédelem és a fenntarthatóság is kiemelten fontos számunkra, ezért egy maximálisan “zöld” üzemet hoztunk létre.

Együtt az egészségesebb jövőért

A fenntartható ökogazdálkodás egészséges élelmiszereket és egészségesebb Földet teremt a ma emberének és a következő generációk számára is. A legeltető állattartással, illetve a megújuló energiát használó megoldásainkkal óvjuk a talaj és vizeink minőségét, e mellett optimalizáljuk a tápanyag körforgását, valamint megőrizzük a biológiai sokféleséget, ezáltal az állatállományunkra is pozitív hatást fejtünk ki.

100% napenergiát használó üzem

Szabad legeltetésű állattartás

Saját földeken termesztett téli takarmány

Fosszilis energiahasználattól mentes gazdaság

100% biominősítésű termékek

Jöjjön velünk a

Faluvégi Legelőre!

A Hortobágy legjavát tesszük
az Ön tányérjára

A modern technológia és a hagyományőrző receptúra ötvözete hozza létre azt az egyedi ízvilágot, amely összetéveszthetetlenné és igazán különlegessé teszi a Faluvégi Hús márka prémium termékeit.

A szalámi a legfinomabb szendvicsek elengedhetetlen hozzávalója.

Termékeink változatos ízekben elérhetőek, így bárki megtalálja a kedvére valót!

A Faluvégi Hús minden terméke prémium minőségű marhahúsból készül, hiszen tudjuk, hogy szalámi és szalámi között is van különbség.

Kiváló minőségű alapanyagokkal a konyhában is könnyebb sikereket elérni!

Az érlelési eljárás következtében a marhahús finoman porhanyóssá, az ízek pedig még intenzívebbé válnak. Szabadtartású marháink húsa az egészséges, fehérjedús táplálkozás részét képezi.

Vegyen jót, egyen jót Ön is!

Egy elhivatott csapat

A Faluvégi Hús termékcsalád sikerei mögött egy elhivatott, összetartó csapat áll. Az állatok szeretete és a Hortobágy különleges világának megőrzése egyaránt fontos számunkra. Minden nap azért dolgozunk, hogy prémium termékeink nem csupán egészségesek, de ínycsiklandóan finomak is legyenek, gazdaságunk pedig hosszú távon fenntartható.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


4200. Hajdúszoboszló,
4-es számú főút 198-as km
info@faluvegihus.hu
+36 70 649 5582