Főoldal > Rólunk

A Hortobágy kincseit őrizzük

A Faluvégi Hús termékekben harmonikusan olvad össze a régi és az új, a természetes ízvilág és a legmodernebb technika, az amerikai, cowboyos életstílus és a hagyományos magyar állattartás. Hiszünk abban, hogy mindenki egészséges és fenntartható élelmiszereket érdemel, és mindent megteszünk azért, hogy hazánk kincseit a jövő generációi is megismerhessék.

Történetünk

Történetünk

Társaságunk, a Hortobágy-Faluvéghalmi Kft. 1992-ben alakult, azzal a céllal, hogy prémium, hazai gazdaságban nevelt marhákból készült termékek kerüljenek a magyar családok asztalaira. Szarvasmarháink egy fenntartható gazdaságban, a Hortobágyi Nemzeti Park zöldellő legelőin szabadtartásban élnek. Telephelyeinken több mint 400 anyaállatot, valamint azok szaporulatait neveljük. A takarmányt saját földjeinken, gondos odafigyeléssel termesztjük, a termékek előállítását pedig a legmodernebb eszközparkkal felszerelt húsüzemünkben végezzük. A telep további különlegessége, hogy Magyarországon egyedülállóként a japánok kiválóságával, a Wagyu (Kobe) -marha tenyésztésével is foglalkozunk – az ínyenc húsfogyasztók legnagyobb örömére.

Ismerje meg Ön is ezt az izgalmas ízvilágú marhahúst a www.wagyu.hu weboldalon!

Egy elhivatott csapat

A Faluvégi Hús termékcsalád sikerei mögött egy elhivatott, összetartó és családias csapat áll.

Az állatok szeretete és a Hortobágy különleges világának megőrzése egyaránt fontos számunkra, így minden nap azért dolgozunk, hogy a Faluvégi Hús termékek egészségesek és finomak, gazdaságunk pedig hosszú távon fenntartható és maximálisan zöld legyen.

A Faluvégi Hús számokban

1207

hektár földterület

102

magyar tarka marha

509

limousin marha

111

wagyu marha

57

magyar szürkemarha

204

charolais marha


4200. Hajdúszoboszló,
4-es számú főút 198-as km
info@faluvegihus.hu
+36 70 649 5582