Főoldal > Termékek
Csemege marhaszalámi
A Csemege marhaszalámi olaszos ízvilágának köszönhetően garantáltan megfűszerezi a mindennapok étkezéseit, így hamar az egész család kedvencévé válik.
Összetevők: marhaszínhús, sertésszalonna, fűszerek, étkezési só. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 g késztermék előállításához 150 g marhahúst használtak fel.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1883 KJ/445 kcal
Zsír: 45 g – melyből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrát: <0,5 g – melyből cukrok < 0,5 g
Fehérje: 21 g
Só: 3,1 g
A feltüntetett tápértékadatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Paprikás marhaszalámi
A Paprikás marhaszaláminkat a magyar fűszerpaprika szerelmeseinek ajánljuk, hiszen a pikáns ízek és az utánozhatatlan hazai aromák mindig meghozzák az étvágyat.
Összetevők: marhaszínhús, sertésszalonna, chilipaprika, fűszerek, étkezési só. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 g késztermék előállításához 150 g marhahúst használtak fel.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1883 KJ/445 kcal
Zsír: 45 g – melyből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrát: <0,5 g – melyből cukrok < 0,5 g
Fehérje: 21 g
Só: 3,1 g
A feltüntetett tápértékadatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Chilis marhaszalámi
Ez a Chilis marhaszalámi garantáltan feldobja a legátlagosabb szendvicset is, így bátran ajánljuk a tüzes ízek kedvelőinek.
Összetevők: marhaszínhús, sertésszalonna, chilipaprika, fűszerek, étkezési só. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 g késztermék előállításához 150 g marhahúst használtak fel.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1883 KJ/445 kcal
Zsír: 45 g – melyből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrát: <0,5 g – melyből cukrok < 0,5 g
Fehérje: 21 g
Só: 3,1 g
A feltüntetett tápértékadatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.
Rostélyos
A marha nyakától a hát középső részéig tartó, bordájának gerinc felöli, húsos része. Zsírossága miatt az egyik legintenzívebb ízű hús, rengeteg steakimádónak esik erre a választása. Fogyasztják ribeye (csont nélküli rostélyos), prime rib (érlelt rövidbordás, csontos rostélyos) és tomahawk (érlelt hosszúbordás, csontos rostélyos) formájában is.
Érlelt marhanyak (chuck)
Az érlelés végére a nyak porhanyóssá, az ízei pedig még intenzívebbé válnak, így lesz belőle kiváló steak alapanyag. A marhanyakból kivágott denver steak hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon, márványozottsága és izomrostjainak szerkezete révén pedig a grillen is lehengerlően teljesít.
Marhamájas
Egy igazán különleges hortobágyi marhamájas. Harmonikus fűszerezése és a pirított hagyma teszi ínycsiklandóan finommá. A Hortobágy végtelen rónaságán tartott állataink gyógyszerekkel és hormonokkal nem terheltek, a legelőinken káros anyagok sem halmozódnak fel a talajban. Prémium marhamájasunk fehérje- és ásványi anyag tartalma miatt az egészséges életmód részeként bármikor fogyasztható.
4200. Hajdúszoboszló,
4-es számú főút 198-as km
info@faluvegihus.hu
+36 70 649 5582