Főoldal > Termékek

Csemege marhaszalámi

A Csemege marhaszalámi olaszos ízvilágának köszönhetően garantáltan megfűszerezi a mindennapok étkezéseit, így hamar az egész család kedvencévé válik.

Összetevők: marhaszínhús, sertésszalonna, fűszerek, étkezési só. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 g késztermék előállításához 150 g marhahúst használtak fel.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1883 KJ/445 kcal
Zsír: 45 g – melyből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrát: <0,5 g – melyből cukrok < 0,5 g
Fehérje: 21 g
Só: 3,1 g

A feltüntetett tápértékadatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.

Paprikás marhaszalámi

A Paprikás marhaszaláminkat a magyar fűszerpaprika szerelmeseinek ajánljuk, hiszen a pikáns ízek és az utánozhatatlan hazai aromák mindig meghozzák az étvágyat.

Összetevők: marhaszínhús, sertésszalonna, chilipaprika, fűszerek, étkezési só. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 g késztermék előállításához 150 g marhahúst használtak fel.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1883 KJ/445 kcal
Zsír: 45 g – melyből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrát: <0,5 g – melyből cukrok < 0,5 g
Fehérje: 21 g
Só: 3,1 g

A feltüntetett tápértékadatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.

Chilis marhaszalámi

Ez a Chilis marhaszalámi garantáltan feldobja a legátlagosabb szendvicset is, így bátran ajánljuk a tüzes ízek kedvelőinek.

Összetevők: marhaszínhús, sertésszalonna, chilipaprika, fűszerek, étkezési só. Tartósítószert nem tartalmaz. 100 g késztermék előállításához 150 g marhahúst használtak fel.
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia 1883 KJ/445 kcal
Zsír: 45 g – melyből telített zsírsavak 17 g
Szénhidrát: <0,5 g – melyből cukrok < 0,5 g
Fehérje: 21 g
Só: 3,1 g

A feltüntetett tápértékadatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat.

Rostélyos

A marha nyakától a hát középső részéig tartó, bordájának gerinc felöli, húsos része. Zsírossága miatt az egyik legintenzívebb ízű hús, rengeteg steakimádónak esik erre a választása. Fogyasztják ribeye (csont nélküli rostélyos), prime rib (érlelt rövidbordás, csontos rostélyos) és tomahawk (érlelt hosszúbordás, csontos rostélyos) formájában is.

Marha hátszín

A marha hát közepétől a far felé eső részéből kanyarított hús. Érdemes zsírjával – és még jobb talán csontosan megsütni, ettől ízgazdagabb lesz a hús. Ha a bélszínnel egybe fűrészelve szeretnénk, akkor megkapjuk a T-bone vagy Porter house szeleteket.

Marha comb

A marhacomb a marha hátsó lábainak felső, izmos része. Kevésbé átszőtt hús, a marhacomb részei a fehérpecsenye, valamint a hosszú- és gömbölyű felsál.

Marha fehérpecsenye

A marha fehérpecsenye kevésbé átszőtt hús, a min. 21 napos érlelési folyamat lezártát követően kiváló round steak készülhet belőle. A friss fehérpecsenye és a hosszú felsál találkozásából születhet meg az ínycsiklandó bresaola.

Marha bélszín

A bélszín a marha húsának legnemesebb, legpuhább része, így jeles alkalmakkor az ünnepi asztal éke lehet. Alacsonyabb zsírtartalom jellemzi, ezért érdemes vastag szeletben megsütni.

Érlelt marhanyak (chuck)

Az érlelés végére a nyak porhanyóssá, az ízei pedig még intenzívebbé válnak, így lesz belőle kiváló steak alapanyag. A marhanyakból kivágott denver steak hatalmas népszerűségnek örvend szerte a világon, márványozottsága és izomrostjainak szerkezete révén pedig a grillen is lehengerlően teljesít.

Csontos marhalábszár (osso bucco)

Kiváló gulyás, pörkölt vagy tokány készíthető a csontos marhalábszárból, de ha egy igazi, jó sültre vágyik, akkor is remek választás!

Érlelt marha T-bone (dry aged)

Az amerikai nagy kedvence, méretéből is adódóan a „legférfiasabb” steakfajta. A T-alakú csonttal elválasztott bélszín- és hátszínszelet kiváló választás azok számára, akik nehezen tudnak dönteni az omlósság és a karakteresebb ízvilág között.

Marha BBQ oldalas (short ribs)

Mind az íze, mind az aromái rendkívül mélyek, hasonlóan egy öreg, testes vörösborhoz. Brutális húsféle, a short ribs változata a barbeque partyk legnagyobb sztárja.

Marhamájas

Egy igazán különleges hortobágyi marhamájas. Harmonikus fűszerezése és a pirított hagyma teszi ínycsiklandóan finommá. A Hortobágy végtelen rónaságán tartott állataink gyógyszerekkel és hormonokkal nem terheltek, a legelőinken káros anyagok sem halmozódnak fel a talajban. Prémium marhamájasunk fehérje- és ásványi anyag tartalma miatt az egészséges életmód részeként bármikor fogyasztható.

Tőkehús

Prémium tőkehús kínálatunk azon vásárlóink számára ideális, akiknél megfelelőek a körülmények a további feldolgozáshoz.

Tatár beefsteak

Ez a fogás maga a nyers erő, frissen darált marhahús nyersen – változatos ízesítéssel. Elkészíthető dijoni mustárral, apróra vágott hagymával és kapribogyóval, majd ízlés szerint még Worcestershire-szósszal, savanyú uborkával vagy akár fokhagymával is kiegészíthető.

Marha hamburger húspogácsa

Prémium darálthúsunkból nagy gonddal készített húspogácsáink a sütés után is szaftosak és omlósak maradnak.


4200. Hajdúszoboszló,
4-es számú főút 198-as km
info@faluvegihus.hu
+36 70 649 5582